Team partner

Skotersafari, skoter uthyrning, jakt, fiske, konferenser, kickoff, mm.

Publicerat 2021-10-17 | RN-Motorsport

JA Event är ett företag med stor erfarenhet från aktivitetsbranschen. Från tidigare arbeten och deras egna stora intresse kring just jakt, fiske, skotersafari har de skapat en stor erfarenhet och ett stort kontaktnät i branschen. Därför kan de erbjuda dig den upplevelse du önskar eller drömmer om. För dom är den stora behållningen med arbetet att få träffa och ta med glada människor som är på väg på kanske sitt livs äventyr.

De vänder sig till företag/grupper som vill göra något extra, genom ett samtal arrangerar de det äventyr som passar just din grupp, er budget och de önskemål ni har. Till skotersafari-, jakt- & fiskeintresserade samt till människor som vill uppleva naturens lugn och mystik. Varför inte komma ut med vänner/bekanta/arbetslag för att uppleva god mat och avkoppling i glada vänners lag.

Vid Åre Continental Inn har de sin huvudbas för skotersafari turer. Men eftersom de har lastbil med plats för 12 skotrar och all utrustning så kan de även starta och sluta skotersafari turer där ni önskar. Varför inte från från flyget/tåget eller kanske direkt från ditt företag/hem.

De samarbetar med flera samiska företag Åtta Årstiderna och Hävvi i Glen tillsammans med dessa kan ed erbjuda många exklusiva förslag med boende och fiske på deras camper inne i väglöst land på fjället.

Deras upplevelser passar gammal som ung, familj eller grupp.

• Skotersafari på hel-, halv- & flerdagsturer.
• Skoteruthyrning
• Grupp / företagsaktiviteter:

Tillsammans med flera av hotellen i Åre kan dom skräddarsy ditt äventyr med boende, konferens, skoter, jakt, hundspann, fiske, teambildning, bastu, middagar. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

De arrangerar jakter efter älg, björn, hare och tjäder i jaktmarker som ligger i vacker fjällmiljö med bra boende på jaktmark.

– De kan även erbjuda exklusivt fjällfiske efter röding i samiska husbehovs vatten i samarbete med Åtta Årstiderna och Hävvi i Glen.
– De har stugor vid Dammån i fiskeområden som ligger innanför bom väg och inte blir tillgängliga för allmänheten.
– De har stuga vackert beläget vid Håckeren med båt.

Kika in JA Event’s hemsida här.

Följ dom på Instagram | Facebook

Fler partners